Törésteszt

Azt tudta?

Az edzett üvegből készült 9H keménységű kijelzővédő üvegfóliák (9H hardness tempered glass screen protector), a Mohs-féle keménységi skála alapján csupán 1 értékkel maradnak el a gyémánt keménységétől!

Egy-egy karc és/vagy repedés a kijelzőn, már tízezrekkel csökkentheti a készülék árát!

Miután leejtettük a készülékünket, az érintőüveg helyett az edzett üvegből készült kijelzővédő fólia repedezhet (pókhálósodhat) be. Az üvegfólián található ragasztóréteg pedig felfogja a szilánkokat, így azok nem tudnak kiesni az üvegfóliából.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy főként a leejtés által, kimondottan a kijelző szélére irányuló nagyobb ütődések által okozott károktól a készülék kijelzőjét, csak is a kijelző széleit teljesen beborító 3D üvegfóliák védik meg.

Az alábbi törésteszt videókban a 9H keménységű üvegfóliák ellenálló képességét tekintheti meg, melyekben bemutatásra kerülnek a karcállóság (szike és fúrógép által sem karcolható), ütésállóság (elnyeli a kalapács ütéseit) és hőállóság (cigarettával sem lehet megolvasztani) mellett az üvegfóliák víz- és zsírtaszító képessége is.

 

Ellenálló képesség | 1. teszt:
A videóban a teszt során használva van: golyóstól, olló, szike, fúrógép.

Ellenálló képesség | 2. teszt:
A videóban a teszt során használva van: szike, cigaretta, kalapács, illetve a víz- és zsírtaszítás bemutatásához víz és alkoholos filctoll.

Ellenálló képesség | 3. teszt:
A magyar nyelvű videóban az Xprotector üvegfólia kerül bemutatásra és felhelyezésre, és a teszt során használva van: szike, kalapács.

Ellenálló képesség | 4. teszt:
A magyar nyelvű videóban, amelyet a MobilArena.hu készített, a 3D Xprotector üvegfólia kerül bemutatásra és felhelyezésre, és a teszt során használva van: fémgolyó.

Print Friendly, PDF & Email

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.

preloader