Blog bejegyzés

Az Apple bemutatta a piros iPhone 7-est

Az Apple az iPhone 7 egyik új színváltozatát mutatta be a napokban, a pirosat. Bár a gyártó kínálatában már korábban is szerepelt piros termék speciális piros tokok (pl.: red silicone case, red leather case) formájában, ez a legelső alkalom, hogy maga a készülék kapható piros színben (megjegyzés: csak a hátlapja piros, az előlap maradt fehér színű, ahogyan az ezüst, arany, rózsaarany színekben is már megszokhattuk korábban). Az újonnan bemutatott iPhone 7 és iPhone 7 Plus piros alumínium borítással rendelkezik, amely az Apple által a Product RED kezdeményezés kapcsán vált elérhetővé, melynek célja, hogy a termék megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és ezzel hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

“Az iPhone lenyűgöző piros színű kiadásának a bemutatása a legjobb módja a (RED)-del való együttműködésünk megünneplésének, éppen ezért már alig várjuk, hogy a vásárlók kezébe kerüljön” – mondta az Apple vezérigazgatója, Tim Cook.

Az Apple és a (RED) együttműködésében nagy hangsúlyt kap az AIDS ellenes adománygyűjtő kampány, aminek jegyében születnek a különböző piros termékek és alkalmazások. Az Apple nemrégiben a legnépszerűbb alkalmazásainak színét is pirosra cserélte az AIDS világnapja alkalmából.

Az Apple legutóbbi változtatása az iPhone szokott színskálájához képest magában foglalta egy új, fényes fekete változat (jet black) megjelenését az iPhone 7-esnél, azt megelőzően az iPhone 6S-nél volt újítás a rózsaarany (rose gold) kiadás. A legújabb piros változat (red) talán a legfeltűnőbb az összes eddigi verzió közül. Elérhető iPhone 7 és iPhone 7 Plus modelleknél, 128 GB-os és 256 GB-os változatban: az iPhone 7 esetében 294.990 Ft (128 GB) és 333.990 Ft (256 GB) illetve az iPhone 7 Plus esetében 338.990 Ft (128 GB) és 377.990 Ft (256 GB) induló ártól március 24-től nemcsak az Apple Store-ban, hanem kereskedőkön keresztül szerte a világon.

Információ! | Specifikációk terén nincs változás, a piros alumíniumházon belül ugyanazok a hardverek dolgoznak, amelyek a többi választható iPhone 7-ben és iPhone 7 plus-ban is.

Termékek:

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

preloader